Investeren Student Resorts

NIEUWE TENDENS in de studenten huisvesting in SPANJE

Student Resort  Valencia

Waarom Valencia:

Door het grote tekort en de toestroom van studenten uit buitenland

Wij zijn hierover geinformeerd door de berichtgeving in kranten en een vooraanstaand advocaat uit Valencia die belangrijke, locale contacten heeft. Maar ook contacten heeft met o.a. banken, universiteiten en de gemeente.

Volgens de gepubliceerde cijfers zullen er de komende jaren  10 jaar 400.000 studenten naar Spanje komen waarvan 10% naar Valencia komt. De gemeente Valencia geeft aan ontwikkelaars veel medewerking bij het realiseren van studenten resorts zodat er geen onnodige tijd verloren gaat.

Enige feiten:

1.  De huidige situatie in Valencia is dat op dit moment het aantal universiteitsstudenten al groter is dan het aanbod van woningen en appartementen die er te huur zijn in de stad. Velen van hen moeten daarom uitwijken naar naburige steden ( één uur met de trein). Ieder jaar ontvangt Valencia samen met de eigen studenten een groot aantal Erasmus-studenten. 

2.  De 4 universiteiten van Valencia zijn de tweede in Spanje. De Valencia universiteiten bestaat voor 50% uit particuliere universiteiten en 50 % uit openbare zoals de Polytechnische Universiteit van Valencia, the European University, de Katholieke Universiteit en CEU San Pablo. Deze universiteiten hebben vele faculteiten verdeeld over Valencia. De polytechnische universiteit is de vierde in Europa wat betreft het aantal Erasmus studenten. De Spaanse universiteiten die de meeste buitenlandse studenten krijgt, zijn Granada, de Computense Universiteit van Madrid, Valencia en die Polytechnische Universiteit van Valencia en Sevilla.

3.  In de ranking van de QS Best Student Cities, die de beste steden in de wereld voor studenten aanwijst, stond Valencia in 2016 in de Top 100, en is, samen met Madrid en Barcelona, één van de drie unieke Spaanse steden die zijn opgenomen in de rang.

De Student Resort  Formule

Student Resort gaat in Spanje diverse resorts realiseren met full-service formule.

De studenten die wij aan huisvestiging helpen zijn de international studenten met ouders die financieel de studie kunnen faciliteren en hun kinderen  een veilig en stijlvol onderkomen willen geven. 

StudentResort realiseert studentenappartementen in diverse formaten met een lounge, eigen keuken en badkamer in een eigentijds  5-sterren studentencomplex.

StudentResort  heeft allerlei faciliteiten en een hoge services graad , gastvrijheid, veiligheid, sfeer- en ontspanningsruimte, waarbij de wensen van de bewoner centraal staan. Studenten kunnen genieten van de privacy van het appartement, van de aantrekkelijke faciliteiten van het complex . Deze manier van wonen geeft een optimale studie en woonomgeving.

Al met al een full-service organisatie waarin studenten zich prettig voelen en waar het aan niets ontbreekt. Woonruimtes zijn gemeubileerd en de algemene faciliteiten bestaan uit, lounge, computerruimte, studie ruimtes, meeting ruimte voor een studiegroep 8 personen, terras  en een zaal met food en drinks door een 24/7 automatenservice.  Daarnaast is  er de volgende service op afroep, schoonmaakdienst, maaltijden en medische faciliteiten  etcetra.

De verhuur en bezettingsgraad

Het verhuren van de appartementen gaat in samenwerking met de Prive en de Katholieke universiteiten en via eigen netwerk. De contacten met de universiteiten zijn al gelegd. Door dat de locaties zich dicht bij de universiteiten en het centrum bevinden zal er na verwachting een bezettingsgraad van bijna 85 % zijn. Ook wordt aan universiteiten verhuurd.

De huurprijzen

De huurprijzen die in markt mogelijk zijn gaan van € 800 tot € 1000 + per maand. De meeste overeenkomsten worden voor 1 jaar afgesloten. De kamers worden gemeubileerd verhuurd er wordt een garantiebedrag en servicekosten in rekening gebracht.

Rendement voor investeerders

Investeren is mogelijk vanaf:

  • De start bij aankoop van de locatie
  • Tijdens de ontwikkelperiode
  • En vanaf de exploitatie moment

Deze investeringen hebben een vaste rente vergoeding van 10 % per jaar.

Wilt u investeren in Student Resort neem dan contact met ons op.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.